Terug in Havana, laatste week! - Reisverslag uit Havana, Cuba van Karin - WaarBenJij.nu Terug in Havana, laatste week! - Reisverslag uit Havana, Cuba van Karin - WaarBenJij.nu

Terug in Havana, laatste week!

Door: Karin

Blijf op de hoogte en volg Karin

01 Augustus 2006 | Cuba, Havana

Ha!

Nu ben ik weer in Havana, onder de vleugels van mama Ana Miriam. En dat is maar goed ook. Toen ik na goed 16 uur bussen aankwam, deze keer met de nachtbus, was ik goed gaar. Dezelfde middag werd ik nog ziek. Mijn darmen hebben het begeven. Ik heb twee dagen in bed gelegen met gruwelijke krampen en diarree. Nu, de derde dag, gaat het weer wat beter. Nog wel erg moe en energieloos, ontdekte ik, toen ik als een omaatje naar de supermarkt schuifelde om water te gaan kopen. Ik blijf hier de rest van mijn tijd, en hoop, met ingang van morgen, hier nog wat leuke dingen te kunnen doen en zien.

Volgende week maandag, de 7e augustus kom ik (iets eerder dan gepland) terug naar Nederland. (vlucht MP620, aankomst Schiphol 9.35 u).

Hasta la vista, babes! Nu sneller dan ooit!

Kus, Karin

• 01 Augustus 2006 - 10:05

Lieve Ka,
    Wat een pech in je laatste weken! Maar het thuiskomen is heerlijk dat beloof ik je! Jammer dat ik je niet kan ophalen..Ik vertrek zaterdagavond, maar ik zal aan je denken!
    Tot gauw, dikke zoen Ien

• 01 Augustus 2006 - 10:40

Lieve Ka,
    Tot gauw, dikke zoen Ien

• 01 Augustus 2006 - 19:37

Jakob En Gini:

Hoi lieve Karin,
    Nog maar een paar dagen te gaan. Veel gezien en meegemaakt. Een trip om nooit te vergeten. We zijn trots op je.
    Een goede terugreis gewenst.
    Veel liefs en een dikke kus.
    Tot op Schiphol

• 01 Augustus 2006 - 19:54

Betty:

he karin,

Wat een belevenissen zeg!! helaas ook een paar minder leuke! kan me heel goed voorstellen dat je het nu helemaal gehad hebt..Ik wens je in iedergeval de laatste paar dagen nog succes daar en een hele goede terug reis.

Groetjes vanuit Noorwegen!!
    liefs BETTY

• 02 Augustus 2006 - 11:55

Hilde:

ziek??? en dat in je laatste week! wat balen zeg! hoop dat je je de laatste dagen weer wat beter voelt om nog ff te genieten en cultuur op te snuiven en genieten van de zon!!! (ja, die zijn wij inmiddels in NL behoorlijk verloren...)
    en een hele goeie reis strax weert terug naar good old Olanda!!!!
    vond et top om jou nog te kunnen volgen terwijl wij allang weer terug zijn thuis!!!
    adios!
    kus Hilde

• 02 Augustus 2006 - 12:06

ANke:

Namaste, lieve ka.
    wat goed om weer iets an jou te lezen- in india. Ik ben goed aangekomen en alleen al bij het op straat lopen (werkelijk op straat, niet op t trottoir) valt er zooooo veel te zien. Eerte bericht heb ik al op mn site gezet (voor t geval, dat je nog n pc tegenkomt met internet).
    Ik wens je een goede week daar en een goeder terugreis.
    besitos en tot snel via mail.

• 02 Augustus 2006 - 15:42

Guido Heijnen:

Hallo Karin,

Ik had je nog zo een geweldig Cuba gewenst. Helaas wat tegenvallers. Stoer van je dat je zomaar je nagels, voor een labello. in een vent zet!. Hij zal wel raar opgekeken hebben. Sterkte nog komende dagen en hopelijk (ik durf het bijna niet te wensen) een plezierig Havana.

Groeten

Guido en Betsy

• 03 Augustus 2006 - 13:26

Jaap En Janny:

Lieve Karin,
    Jammer voor je dat het laatste gedeelte van je reis zo teleurstellend is verlopen. Hopelijk kun je je , met de terugreis al in het verschiet, toch nog een beetje leuk vermaken. Een hele goede terugreis gewenst en we zien je thuis wel weer.

groeten Jaap en Janny

• 03 Augustus 2006 - 19:00

Anke:

mm niet zo'n lekker toetje dus dat Cuba. heb zin je weer te zien en te spreken!! tot heeeel snel
    xx

• 04 Augustus 2006 - 20:42

Ien:

Bedankt voor je lieve smsje! Ik heb al een doe-Bas-de-groeten-lijst aangelegd :-)! Tot over 2 weekjes! Geniet maandag van het thuiskomen! Hele dikke knuffel Ien

• 05 Augustus 2006 - 09:38

My:

He Kaatje, wat een verrassing dat je maandag weer terug bent. Dan kan ik je heeeeeeeel snel weer zien... Ik kan niet naar Schiphol komen ivm stage. Jammer.. Ga je meteen door naar Nijmegen of eerst Exloo?! Goede terugreis, dikke kus!!!