Druk met de voorpret! - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Karin - WaarBenJij.nu Druk met de voorpret! - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Karin - WaarBenJij.nu

Druk met de voorpret!

Door: Karin

Blijf op de hoogte en volg Karin

26 November 2010 | Nederland, Utrecht

Nog twee nachtjes slapen. Marcel en ik zijn al druk bezig met inlezen in de lonely planet, shoppen, tassen en schoenen inlopen etc. Extra spannend voor Marcel, want die heeft nog nooit gebackpacked! Extra leuk om dit nu samen te gaan beleven.

We vliegen rechtstreeks naar Bangkok en daarna door naar het noorden: Chang Mai. Daar gaat we lekker chillen, het stadje en de tempels bekijken en een meerdaagse trekking doen door de bossen en op bezoek in kleine dorpjes waar lokale volkeren leven. Daarna naar Pai, Chang Rai en een boottochtje op de Mekong. Waarschijnlijk vliegen we dan door naar een ander deel van Thailand. Bijvoorbeeld het gebied boven Phuket. Dat schijnt mooi te zijn. Snorkelen, duiken, wie weet!

We houden jullie op de hoogte! In NL: sterkte met het koude winterweer en veel plezier met de feestdagen!

• 26 November 2010 - 18:21

Ina:

Argh! Jaloers :-) Geniet ervan en stuur af en toe wat zon naar 030, ik kan wel weer een portie gebruiken!
    x

• 28 November 2010 - 10:46

Malou:

Heel veel plezier beide!!! Geniet ervan! Jeemig wat een luxe..

Ik zal je verhalen volgen. Kom ik zelf ook al een beetje in vakantie stemming:)

• 02 December 2010 - 07:51

Volken:

Dit klinkt allemaal goed! Ben benieuwd naar jullie eerste verhalen. Geniet er van.

• 02 December 2010 - 20:53

Lizanne:

Kom maar op de met de verhalen! En vooruit, kom ook maar op met de zon- en strandfoto's! (Misschien ontdooien we er op afstand van. Het is hier zo k-k-k-koud)

x en veel plezier met z'n twee