Foto's!!!
Door: Karin
Blijf op de hoogte en volg Karin
05 April 2006 | Costa Rica, Heredia
Bij deze dus enkele foto's! Langverwacht, toch gekomen!
Wat uitleg: Foto 1 is het huis van mijn gastgezin. Foto 2 is la familia aan het ontbijt, alleen mi padre Oscar is al weg. Foto 3 het ´leefgedeelte´ van het huis. Foto 4 is de douche. Warm water is hier niet standaard. Het water van de douche wordt in de douchekop zelf verwarmd door middel van elektriciteit. Het water is alleen warm als ik de douche maar een klein beetje opendraai, zodat er ongeveer drie straaltjes water uit lopen. Dit wist ik eerst niet, daarom had ik de eerste twee dagen koud gedouched!!
De volgende foto´s: en aantal medestudenten en ik in de kroeg (Bulevard). Mijn klasje in week 1.
De laatste vier zijn van afgelopen weekend. De thermale baden (luxe!!). Tijdens de boottocht over het meer, met Volcan Arenal op de achtergrond. De groep waarmee we waren, plus Xiu-Ian en Dennis, die we daar weer hadden ontmoet. En tijdens de Canopy Tours, de hoogste... (De persoon op de foto is Sarah).
Zo nu hebben jullie ook wat beelden bij alle verhalen!
xx Karin
05 April 2006 - 07:24
Blin:
Super gaaf Ka!!
Wat voor temperatuur is het daar ongeveer?
Liefs uit het veel te frisse Nederland
blin -
05 April 2006 - 12:17
Ruub En Lin:
Go Karin! T ziet er allemaal echt heel gaaf uit! Zie je nu wel ;)
We gaan je maandag wel missen, dan geeft Linda een afscheidsetentje voor t huis (ze gaat eindelijk verhuizen ;)) Maar we zullen een biertje op je drinken.
Dikke kus Ruub en Lin -
06 April 2006 - 09:31
Anke:
Wauw! -
07 April 2006 - 14:31
Ien:
Hey Ka,
Fijn weekend alvast! We gaan je hier missen morgen, maar we zullen er eentje extra drinken om het gemis te verzachten ;-)!! Liefs Ien -
09 April 2006 - 08:53
Henk En Petra:
Geweldige verhalen Karin! Lijkt ons ook mooi om daar te zijn. Wij hebben de foto's net even bekeken, die van de thermale baden is leuk man. Is de douche wel veilig? stroom en water.(kortsluiting???).
Wat mooi om dit allemaal te volgen.
Groeten Karin
Van Henk Petra Rick en Esmee(p.s. nog veel plezier daar en houd ons op de hoogte!) -
09 April 2006 - 08:54
Henk En Petra:
Wat mooi om dit allemaal te volgen.
Groeten Karin
10 April 2006 - 09:49
ANke:
heeej ka'tje.
lijkt bijna alsof je de pixx met een D-SRL hebt gemaakt ;-). Trouwens, de Cycloop zit in de sh*t, we hebben misschien binnekort geen studio meer (vandaar dus ook geen portret-cursus)....! Balen! Verder alles okee hier. Hard ah trainen voor de Bata (haha)- ik ga deze week ff met Anke L. een rondje doen, en nog steeds bezig met scriptie. Ik wil ook weg!!!! Meis, ik mail je snel!
Besos.